*

26/11/2012

restoran tupai tupai

Assalaam..
baru keluar rumah tak sampai sedepa..ateh pulak call.
  akk memang tengah dok terfikir2 nak makan malam kat mana pulak malam ni?
perut rasa macam kenyang lagi..sbb kambing golek yang akk makan siang tadi pun tak hadzam lagi kot..heheh
tapi bila time makan dah sampai..tekak ni macam tau tau aje..mintak di isi..
 bila ateh tanya.. ibu n papa dah makan ke belum?
macam satu semangat datang..terus rasa lapar..hahah
lepas jemput ateh..pusing2 dulu nak cari pot makan sedap kat mana..
idea ateh datang..kita makan kat tupai tupai nak!!

kita makan steamboat buffet.makan apa saja yang ada di situ sekenyang2nya dengan bayaran RM29++ seorang..murah kan?

ada dua pilihan kuah..sup tomyam dan sup  ayam..
macam2 ball ada, ikan, makanan yg bercengkerang, ayam, udang, cendawan dan sayuran segar..
pencuci mulut..tapai rendam dalam susu segar..paling akk suka..


nata d'coco.papa pulak sebut terbalik..coco 'nata..hehe

buahan, kueh dan kek. ada chicken poridge dan sup cendawan tapi akk tak makan..
last sekali aiskrim. makanlah kesemuanya sampai tak larat!  ~hahah

 tapi jangan sampai membazir ye..nanti kena denda !!
syarat makan di restoran tupai tupai.

No comments:

Post a Comment