20/02/2010

wadeh n kasturi dan bubur chandel

Menu minum petang ni..wadeh dan kasturi.Bukan buat sendiri..tapi beli kat giant, simpan kat petiais,bila rasa nak makan baru goreng..



Bubur chandel/bubur tepung pulut ni makan beberapa hari lepas kat restoran azira.Sedap dan suka sangat..tapi rumit nak buat..

2 comments:

  1. salam kak yon..Sedapnya bubur chandel ni..akk pun suka ye..bubur ni kami termasuk anak2 sangat suka, biasanya saya buat warna hijau bulatkan kecik2 je tapi x campur sagu..bubur ni memang namanya gitu ye kak, ingat kami je yg sebut cam tu hehe

    ReplyDelete
  2. salam aton..sedapnya bila gigit tepung tu..rasa kenyal2 lembut,manis dan lemak..hihihi
    Yang akak makan ni..setiap warna..ada perasanya..yg ijau pandan,merah ros,kuning durian.pandai mak indon tu mengolahnya..

    ReplyDelete

ping